XIV. Dudás Kálmán Nemzeti Vers- és Prózamondó Találkozó a Vajdaságban

AZ OLDAL ÁTDOLGOZÁS ALATT!

2010. november 20 – 21.

A Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete és a Feketics Művelődési Egyesület a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet szakmai támogatásával 2010. november 20-21-én megszervezi a

XIV. Dudás Kálmán Nemzeti Vers- és Prózamondó Találkozót.

A versenyben minden 9. életévét betöltött magyar nyelvű versmondó részt vehet. A jelentkezőknek készülniük kell két verssel vagy prózával a magyar irodalomból, és egy művel a kisebbségi irodalomból. A jelentkezőket 2010. november 20-án délelőtt 9 és 10 óra között várjuk a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban (JNH 24.). A verseny hagyományosan elődöntővel kezdődik szombaton, és a vasárnapi döntővel zárul.

A nevezési díj 200 dinár, egy kísérőnek ingyenes a részvétel, további kísérőket önköltséges alapon tudunk fogadni 450 dinár ellenében. A döntőbe jutott versenyzők és kísérőik részére térítésmentesen teljes ellátást biztosítunk.
Érdeklődni Barta Júliánál a 024/738-003-as telefonszámon lehet hétköznapokon 19-21 óráig.

Jelentkezés név, lakcím, életkor, telefonszám vagy e-mail cím, valamint a három választott vers vagy próza megnevezésével telefonon a fenti számon, és az alábbi címen: Barta Júlia, Lenin u. 29. 24323 Bácsfeketehegy, vagy a bartatenyi@gmail.com és vmve.versmondo@gmail.com e-mail címeken lehet. Jelentkezési határidő: november 12.